Leren fotografen

van Kyra

Fotografie workshops en coaching

Geniet jij ervan om mooie foto's te maken? Ben jij nieuwsgierig naar hoe alles werkt rondom fotografie? Op deze pagina vind je alle aanbod omtrent leren fotograferen van Kyra's focus fotografie. Als ervaren familie- en trouwfotograaf en afgestudeerd leerkracht basisonderwijs kan Kyra, jou alle fotografie vaardigheden, op een praktische en duidelijke manier aanbieden. 

mockup e-book digitale camera-2

In de spotlight: Camera starters-kit!

Deze maand extra actie op de camera starters-kit. De musthave starters-kit voor iedereen die start met fotograferen!

✅ Leer je camera begrijpen met gemak

✅ Onthoud altijd de juiste instellingen

✅ Verbeter je fotografievaardigheden direct

✅ Handige tips en trucs voor prachtige foto's

✅ Bespaar tijd en frustratie bij het fotograferen

KFfoto-4006

Voor trouwfotografen:

Hoe bereid je je als trouwfotograaf voor op een bruiloft? Hoe stel je het bruidspaar tijdens de fotoshoot op hun gemak en hoe moet je flitsen? Herkenbare vragen?

Ontdek Kyra's aanpak rondom het fotograferen van bruiloften en download het gratis E-book 'van kennismakingsgesprek tot dankbaar bruidspaar'.

Het is een feestje om met Kyra te mogen werken!
Doordat ik meerdere bruiloften met haar mocht meelopen heb ik geleerd ‘anders' te kijken en te letten op echte, spontane momenten.
Hoe ik dit het beste in beeld kon brengen, vanaf welke hoek en welke kadrering.


Ook is ze een topper met flitsen en leert je hier graag alles over.
Ze gaat niks uit de weg en doet er alles voor om het bruidspaar de meest fantastische beelden te geven.


Dit werkt enorm motiverend om hier zelf ook verder mee aan de slag te gaan. Kyra is enorm enthousiast, gedreven en kan dit zó goed op je overbrengen!
Ik gun iedere beginnende bruidsfotograaf een coach als Kyra.

FOTOSTUDIOPILONMEDIA_20221011_004LR - Romy Pilon | StudioPilonmedia
pakket mockup

Voor hobby fotografen:

Heb jij een fotogalerij vol met wazige -net niet- foto’s van jouw familie-uitjes? Ben je het zat elke keer weer 10 minuten lang bezig zijn met die verwarrende instellingen van jouw camera

Het kost tijd om je camera te leren kennen. En als je dan eindelijk de instellingen goed hebt staan willen je kinderen nooit leuk lachen naar de camera. Dus je camera beland weer in de kast…

Kyra bied verschillende trainingen en producten aan om het fotograferen een stuk makkelijker en leuker te maken! Zorg ervoor dat jij de basis vaardigheden beheerst voor je volgende vakantie!